Γεια σας, αξιότιμοι κτηνίατροι!

Εσείς, ως αφοσιωμένοι ειδικοί στην υγεία και την ευημερία των κατοικιδίων μας, διαδραματίζετε έναν σημαντικό ρόλο στη διασφάλιση της ασφάλειας και της ευημερίας των αγαπημένων μας φίλων. Κατανοούμε τη σημασία της ακριβούς αναγνώρισης των κατοικιδίων μας, γι 'αυτό είμαστε υπερήφανοι να παρουσιάσουμε το Petsi Mini microchip - μια πιστοποιημένη λύση από το ICAR, εγκριμένη για χρήση σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ.

Συμμόρφωση με τον κανονισμό της ΕΕ:
Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει θεσπίσει έναν κανονισμό που απαιτεί την ταυτοποίηση όλων των σκύλων και γατών μέσω του μικροτσίπ, προωθώντας την υπεύθυνη κατοχή των κατοικιδίων και αυξάνοντας την παρακολούθησή τους. Σύμφωνα με αυτόν τον κανονισμό, οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων μπορούν να απολαμβάνουν την ασφάλεια της γνώσης ότι οι τριχωτοί φίλοι τους είναι κανονικά ταυτοποιημένοι και εγγεγραμμένοι.

Petsi Mini Mikrochip:
Ο μικροτσίπ Petsi Mini έχει δημιουργηθεί με ακρίβεια, σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα που έχει θεσπίσει το ICAR. Ως κτηνίατρος, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το μικροτσίπ μας συμμορφώνεται με τα αυστηρά κριτήρια που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Γιατί να επιλέξετε το Petsi Mini:

  • Πιστοποίηση ICAR: Το Petsi Mini microchip κατέχει την πιστοποίηση ICAR, σημάδι ποιότητας και αξιοπιστίας στον τομέα της αναγνώρισης των ζώων.
  • ISO 11784/11785 Συμμόρφωση: Το Petsi Mini συμμορφώνεται με τα πρότυπα ISO, εξασφαλίζοντας ομαλή ενσωμάτωση με υφιστάμενα συστήματα αναγνώρισης.
  • Συνιστάται από κτηνίατρους: Το Petsi Mini είναι η επιλογή που προτείνουν οι κτηνίατροι, αποτελώντας αναγνώριση της δέσμευσής μας στην αριστεία.

Ο Αξιόπιστος Σύντροφός Σας:
Καθώς εργάζεστε αφοσιωμένα για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των αγαπημένων σας ζώων, είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε. Παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία για τη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων αναγνώρισης των κατοικιδίων και για τη συμβολή στη δημιουργία μιας πιο υπεύθυνης και αλληλέγγυας κοινωνίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας